fredag 23 september 2011

Begrepp och korkade människor

Fredag! Skönt. Tänkte jag skulle sova länge i morse, när jag för en gångs skull inte hade något att gå upp till. Men vaknade ändå vid 7, och bara låg i sängen till 8 innan jag tröttnade och klev upp. Åh du rastlösa själ. Haha.
Är det inte typiskt egentligen? När man väl kan sova länge så vaknar man ändå kring då man brukar gå upp. Dumma inbyggda klocka.
Bilddagbokens tatueringsgrupp blev plötsligt ett skämt av dumma människor. Människor som tror sig vara smarta och som helt klart bara bevisar motsatsen. En bild lades upp på en tatuering och denna människa råkade då ha ärr, vilket satte igång en helt underbart korkad diskussion. Ett skämt är vad det är.
Begreppet emo blandades in. Och det är nog ett uttryck som aldrig kommer att hamna rätt. Samma som med Schizofreni som blandas ihop med multipel- personlighetsstörning. Underbara korkade människor.

Idag är det sol och ganska varmt, iallafall för tillfället. Imorse var det dock inte alls okej.

1 kommentar:

Ie sa...

här i stockholm var det också sol idag.känns jobbigt att det är tokhöst ena dan och nästa-idag-sitter man ute i linne,jag blir nervös när allt är så konstigt.onormalt liksom.oförutsägbart.

undrade om du har lust att förklara vad finsam är, och varför du får akupunktur i öronen?
hoppas din helg blir bra!