lördag 30 juli 2011

Ingen kontroll

Jag mår inte alls okej just nu. Känner mig ledsen och nere. Jag har känt i ungefär en timme nu att jag är påväg neråt. Och jag hatar att jag inte kan göra något åt det.
jag vet inte hur jag ska handskas med dessa förbannade svängningar. Jag upplever att det blev värre sedan jag började med Lamectalen, men hur gick det till? Den ska ju minska svängningarna.
Nu ser jag för övrigt att jag glömt att ta den nu vid 17. Ska väl ta och gå och peta i mig pillerna.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om du fortfarande är i insättningsfasen, så kanske det är därför som du har fruktansvärda svängningar. Mediciner brukar ju göra det med en i början, stjälpa innan de hjälper. Men jag vet ju inte hur länge du tagit just den medicinen:)

Förresten, får man "klaga" på ditt typsnitt på blogginläggen, utan att du hoppar i taket? Ibland ser man inte orden riktigt, för ett annat ord täcker det. Men din blogg och dina regler!;)

Hoppas det svänger uppåt snart.

SannaElisabet sa...

Det kan ju vara så, men har stått på samma mg ganska i någon månad iallafall. Men det kan ju vara så att den fortfarande håller på att ställa in sig i kroppen.

Jag hoppar inte alls i taket. Jag uppskattar om någon säger till om något i bloggen och ger förslag :)
Men det verkar konstigt, jag ser inte att det är något ord som täcker ett annat, men jag ska kolla över typsnittet.

Anonym sa...

Ahh, nu är det bättre att läsa. Mycket behagligare för en halvblind idiot som jag:)

SannaElisabet sa...

Haha, vad bra :)
Tack för att du sa till!

Anonym sa...

Sanna, du kan ändra din sinnesstämning. Det är svårt som fan i början, men ju mer du tränar på det så kommer det att gå bättre.
Bryt tankarna, gör något annat, ring en vän, läs en bok, lyssna på bra musik, vadsomhelst bara det rycker dig ur det du befinner dig i.
Jag har varit där själv, och jag har tagit mig ur det. Kan jag så kan du med! Du fixar detta, bruttan!
Dessutom så kan det handla om medicinen, röda veckan eller vad tusan som helst. Försök kartlägga lite. Jag lovar att det kommer att ge resultat om du ger dig fan på det!
Jag hejjar på dig! //En annan anonym